Young Gym

acasă / cluburi / young gym

Situată la parterul complexului Young Residence, Young Gym este una dintre cele mai moderne săli de fitness din Iași, dotată cu o gamă variată de aparate de ultimă generație, cu instructori și personal dedicat antrenamentelor individuale, dar și de grup. 

700


Metri pătrați

3


Studiouri

150+


Posturi de lucru
ANTRNEAZĂ-TE

LA YOUNG GYM

Cu o suprafață de 700 mp, structurată pe două nivele, Young Gym îți oferă spațiul ideal pentru orice tip de antrenament și exercitiu, fie că este vorba despre aerobic, cycling, pilates, zumba, yoga, cardio sau fitness! Urmând și combinând aceste clase, corpul tău poate ajunge rapid la forma și musculatura mult dorită. Totul depinde de dorințele, necesitățile și rezistența fiecăruia.

Sala mare de fitness are o suprafață de aproximativ 300 m² și este dotată cu peste 150 de posturi de lucru. Poziționarea aparatelor este gândită cu scopul de a maximiza spațiul util și de a-ți oferi locul ideal pentru antrenamentele tale. 

Fitness

Fitness

În cadrul clubului Young Gym ai la dispoziție cele mai moderne aparate, pentru orice tip de antrenament și exercițiu, de la firme consacrate în domeniul fitness și aerobic, precum Panatta și Technogym.

Cycling

Cycling

Clasele noastre de Cycling sunt dinamice, tonice, antrenante, iar la finalul acestora, corpul se simte energizat, în ciuda efortului depus!

Aerobic

Aerobic

Acest tip de activitate fizică este util pentru a pierde în greutate, dar și pentru sănătatea inimii și a sistemului circulator.

Cardio

Cardio

Sesiunile de antrenament cardiovascular se desfășoară într-o sală special amenajată, dotată cu benzi și biciclete eliptice.


DESCOPERĂ EXPERIENȚA

YOUNG GYM

Antrenamentele de fitness sunt dedicate atât bărbaților, cât și femeilor, acestea fiind benefice nu doar pentru remodelarea corporală și obținerea unui fizic de invidiat, ci și pentru relaxare, creșterea imunității și o stare generală de bine.

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic YOUNGGYM.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store