Reînnoiește-ți abonamentul Young Gym online

Reînnoiește-ți abonamentul Young Gym online

15


FEB


2020

Reînnoiește-ți abonamentul Young Gym online

Acum nu mai trebuie să-ți faci griji că îți expiră abonamentul la Young Gym. Poți să-l reînnoiești direct din aplicația UPfit.today sau de pe website-ul nostru și să-l plătești pe loc.

Cum să-ți reînnoiești abonamentul din UPfit.today

În UPfit.today, accesează secțiunea CUMPĂRĂ ABONAMENT, alege clubul în care vrei să te antrenezi, iar apoi poți alege abonamentul care ți se potrivește.

În următorul pas vei alege data de început a abonamentului și vei completa numărul de telefon și adresa ta. După ce ai completat toate câmpurile vei fi redirecționat către platforma de plăți online mobilPay de la Netopia Payments, unde vei realiza plata online cu cardul bancar.

Îndată ce plata este confirmată, abonamentul tău va fi activat automat și va putea fi utilizat din data pe care ai ales-o.

UPfit.today

Cum îți reînnoiești abonamentul de pe website

Poți să-ți reînnoiești abonamentul și de pe website-ul nostru. Nu trebuie decât să accesezi secțiunea CUMPĂRĂ ABONAMENT și să parcurgi cei patru pași simpli.

Te autentifici cu adresa de e-mail și codul PIN, apoi îți selectezi abonamentul pe care ți-l dorești, îi setezi data de început, iar apoi vei fi redirecționat către platforma de plăți online mobilPay de la Netopia.

Imediat după ce plata este procesată, abonamentul tău va fi activ.

CITEȘTE ȘI DESPRE

Young Gym este pe UPfit.today

Young Gym este pe UPfit.today

Devino membru Young Gym online

Devino membru Young Gym online

Ofertele lunii Octombrie

Ofertele lunii Octombrie

Oferta lunii Octombrie

Oferta lunii Octombrie

SCHIMBAREA ÎNCEPE ACUM

DEVINO MEMBRU

Devino membru Young Gym pentru a te antrena la una dintre cele mai moderne săli de fitness din Iași. Instructorii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu să poți obține rezultatele dorite.

Fă-ți cont de membru Young Gym și cumpără-ți abonament online. În câteva minute poți face parte din comunitatea noastră... young!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic YOUNGGYM.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store