Young Gym este pe UPfit.today

Young Gym este pe UPfit.today

14


FEB


2020

Young Gym este pe UPfit.today

Membrii YOung Gym au acces mult mai ușor la toate serviciile sălii de fitness din Iași, utilizând aplicația de mobil UPfit.today. Aici poți vedea orarul de clase de aerobic și cycling, poți să-ți faci rezervări online la clasele preferate, poți verifica statusul abonamentului tău și mult mai multe.

Cum să-ți faci rezervare online la clasele favorite

Cu UPfit.today îți poți face rezervări la clase mult mai ușor. Dacă rezervările la clasa care te interesează sunt disponibile, nu trebuie decât să apeși pe clasa respectivă din ORAR CLASE și să apoi pe butonul REZERVĂ CLASĂ.

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei să participi la clasa rezervată, atunci poți să anulezi rezervarea tot din aplicație. Caută rezervarea făcută în secțiunea REZERVĂRI CLASE, deschide-o și apoi apasă pe butonul ANULEAZĂ REZERVAREA.

Notificări importante

Dacă vrei să te asiguri că nu uiți să-ți faci rezervare la clasele preferate, îți poți seta notificări din UPfit.today. Dacă nu s-au deschis încă rezervările la clasa care te interesează, apasă pe butonul ADU-MI AMINTE. Astfel vei primi o notificare de la UPfit.today atunci când se deschid rezervările pentru acea clasă.

De asemenea, vei primi o notificare și înainte de începerea clasei, ca să ai timp să-ți anulezi rezervarea, în caz că nu mai poți ajunge la sală.

Informații despre abonament

UPfit.today îți oferă și informații utile despre abonamentul tău, inclusiv câte zile mai este valabil și ce beneficii include.

Cum te autentifici în aplicația UPfit.today

Toți membrii Young Gym au acces gratuit la aplicația UPfit.today, care este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Prima dată când te autentifici, trebuie să introduci codul unic al sălii noastre - YOUNGGYM. În continuare te autentifici cu adresa ta de e-mail și codul PIN primit de la recepție. Codul unic al clubului se introduce doar prima dată când te autentifici.

CITEȘTE ȘI DESPRE

Reînnoiește-ți abonamentul Young Gym online

Reînnoiește-ți abonamentul Young Gym online

Devino membru Young Gym online

Devino membru Young Gym online

Ofertele lunii Octombrie

Ofertele lunii Octombrie

Oferta lunii Octombrie

Oferta lunii Octombrie

SCHIMBAREA ÎNCEPE ACUM

DEVINO MEMBRU

Devino membru Young Gym pentru a te antrena la una dintre cele mai moderne săli de fitness din Iași. Instructorii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu să poți obține rezultatele dorite.

Fă-ți cont de membru Young Gym și cumpără-ți abonament online. În câteva minute poți face parte din comunitatea noastră... young!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic YOUNGGYM.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store